Ikast-Brande | Herning | Skive | Holstebro | Struer | Lemvig Kommuner

Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Søg i udvalgte kommuner
Kulturhuset Islands Brygge

Kulturhuset Islands Brygge

Islands Brygge 18
2300 København S
Tlf: 3366 4700 Fax: 32 57 02 95
Hjemmeside

Kulturhuset Islands Brygge er et kulturhus og spillested, der byder på stærke koncerter indenfor rock, blues, indie-folk, nostalgiske evergreens, funk og jazz i verdensklasse. Om sommeren kan livemusikken nydes ved vandkanten til CPH Jazz Festivals udendørsscene 'Jazz by the Sea' og til fredagskoncerterne 'Geyser by the Sea', hvor upcoming navne fra den danske og udenlandske folk-rock-scene optræder. Kulturhuset Islands Brygge præsenterer året rundt en bred vifte af stilarter fra de helt smalle og eksperimenterende musikgenrer til store rock- og popkoncerter, der lægger op til fest og fællessang. Vi samarbejder med lokale musikforeninger og fungerer som en åben platform for nye klubkoncepter og festivaler



Viser 86 events fra/efter 18. okt. 2024

18 Okt Undervisning

Breathwork session

Onsdag den 16. oktober til søndag den 1. december 2024, kl. 18-12.
Pris: Entré: 250 kr Køb/bestil billet
Kulturhuset Islands Brygge,
Islands Brygge 18, København S
Feeling Stressed, Overwhelmed, or Disconnected? Reconnect with Yourself Through Breathwork. Are you juggling the demands of work, relationships, and personal aspirations, yet still feeling something is missing? Do stress and anxiety keep you from truly enjoying life?
Imagine finding peace, clarity, and empowerment-all within yourself.
Join us for a transformative 1.5-hour breathwork workshop designed to help you:
Relieve Stress and Anxiety. Learn breathing techniques to calm your mind and reduce daily stress.

Release Negative Emotions. Let go of past attachments and negativity that hold you back.

Gain Clarity and Purpose. Discover what truly serves you and align with your authentic self.

Feel Empowered and Energized. Reconnect with your inner strength and embrace each day with confidence.

What to Expect in the Workshop:
Introduction & Breathing Techniques. We'll start by exploring simple yet powerful breathing methods you can use daily to find peace and balance.

Gentle Movement. Engage in mindful movements to release tension and prepare your body for deep relaxation.

Rhythmic Breathwork Journey. Experience a guided breathwork session with rhythmic music, moving from calming breaths to invigorating rhythms that awaken your energy.

Closing Circle (Optional). Share your experiences and reflections in a supportive space with like-minded women.

Why This Workshop Is for You:
Busy Lifestyle: If you're constantly on the go and rarely have time for yourself, this workshop offers a much-needed pause.
Emotional Overload: If stress and emotions are overwhelming, learn techniques to manage and release them.
Seeking Connection: If you feel disconnected from yourself or others, rebuild that connection in a nurturing environment.
Practical Benefits You'll Walk Away With:
Techniques to manage stress and anxiety in daily life
A deeper understanding of yourself and your needs
Renewed energy and a positive outlook
Tools to help you stay present and empowered every day
Important Health Considerations:
This workshop is a safe space for personal growth, but it's not suitable if you have:
Severe or critical diseases or infections
Advanced stages of COPD (II and III)
Organ failure or late-stage terminal illness
Pregnancy
Cancer (unless you have specific permission from your doctor)
Epilepsy, a pacemaker, or irregular heartbeat (unless you have specific permission from your doctor)
Don't let stress and disconnection hold you back any longer. Take this step towards a more peaceful, empowered you.

Everything you need is within-you just need to know how to access it. Let me guide you there
Vis kort
18 Okt Andet/Ukendt

Klub Geyser: Ida Lilja + Peter Piek + Bahima + Anna Scharling

Fredag den 18. oktober 2024, kl. 20-22.
Pris: Entré: 50 kr Køb/bestil billet
Kulturhuset Islands Brygge,
Islands Brygge 18, København S
Anna ScharlingAnna Scharling optræder denne aften alene med klaver og guitar, og fremfører sange fra sit nyudgivne og anmelderroste album Langdistanceløber. Stærke danske tekster med nærvær, humor og dybde tager publikum med på en rejse gennem livets store temaer. Hendes sange er som små digte, der skildrer hverdagens udfordringer og absurditeter, og med en unik blanding af alvor og lethed skaber hun en musikalsk oplevelse, der taler direkte til lytteren. Scharlings karakteristiske vokal fylder rummet med en sjælden inderlighed, og efterlader publikum i en tilstand af sitrende eftertanke. https://www.instagram.com/annascharling/

Bahima
Oplev dansksproget elektronisk indiepop med skæve rytmer, hvor de helt store temaer såsom død, seksualitet og religion bliver italesat. Bahima startede i 2019 på den københavnske folke- og verdensmusikscene og har siden da spillet koncerter rundt i landet i forskellige konstellationer. En af de første koncerter var Klub Geyser, og nu vender Bahima tilbage i soloformat med et helt nyt lydunivers. Inspirationerne anno 2024 er Angående Mig, Medina og Charli XCX, men musikken bibeholder rytmiske og melodiske tendenser fra Balkan.
Ida LiljaIda Lilja er navnet på den danske singer-songwriter og producer, der trods sit nordiske navn serverer overraskende, gedigne ørehængere, der er alt andet end bange af sig! Et resultat af sammensmeltningen mellem et ærligt, menneskeligt tekstunivers og vokal-båret elektronisk popmusik, der med sin punkede intensitet nægter at stå stille. Der er noget på hjerte og noget spil, når Ida Lilja inviterer til at spejle sig og finde styrke i vores sårbarhed. Det vi andre ellers går og gemmer på, bringes frem i lyset og på den måde består sangene som kamp-knytnæve for mentalt helbred.

Peter Piek (DE)Peter Piek er en tysk maler og singer-songwriter, multiinstrumentalist, forfatter og performancekunstner og spillet og udstillet i mere end 30 lande. Hans stemme er høj, hans malestil unik og hans sange er tidløse. Hans idé er at forbinde musik og maleri.
Om Klub Geyser
Klub Geyser er en tilbagevendende sangskriver-showcase, med cirka ni årlige koncertarrangementer, hvor der typisk er tre-fire navne på plakaten, som hver især spiller kortere sæt af 30 minutter.
De optrædende er en skøn blanding af spritnye upcoming-navne og mere rutinerede solister og bands fra både ind- og udland
Vis kort
19 Okt Rock/Pop

Enjoy The Silence

Lørdag den 19. oktober 2024, kl. 20-22.
Pris: Entré: 225 kr Køb/bestil billet
Kulturhuset Islands Brygge,
Islands Brygge 18, København S
Lørdag 19. oktober er der sort tøj og synthesizere på plakaten, når Depeche Mode jam-bandet Enjoy The Silence spiller på Kulturhuset Islands Brygge, København S. Enjoy The Silence spiller den samme musik som Depeche Mode, 80'ernes største synthesizer-band. Kodeordet er jamband. Enjoy The Silence låner Depeche Modes Sange og forvandler dem til live-oplevelser.
Når kun det næstbedste er godt nok
Bandet spiller Depeche Mode sange, men gør sig ingen illusioner: - Vi er ikke en præcis kopi af dem, og kan selvfølgelig ikke erstatte dem. Det er som at erstatte dit livs kærlighed med et godt one night stand. Det ene er den ægte vare, det andet er skæg og ballade. Men hvis man kan lide Depeche Mode, tilbyder vi det næstbedste: En god aften i selskab med nogle fantastiske sange, og et udtryk der ligger meget tæt på originalernes, fortæller bandets kapelmester Henning Vincent.

Et show til fødderne og ørerne
Til koncerten i Islands Brygge Kulturhus kan man opleve højdepunkterne fra hele Depeche Modes karriere - fra starten af 80'ere til det nye årtusinde, fra Just Can't Get Enough til Personal Jesus. Der er både plads til at danse sig gennem aftenen og til at lukke øjnene og lytte sig væk.

Enjoy The Silence består af fem musikere og en sampler. Originalt er der ellers kun tre personer i Depeche Mode. Men Enjoy The Silence indspiller ikke plader. De spiller kun koncerter. Derfor har coverbandet udvidet holdopstillingen - hvad originalerne da også selv gør, når de spiller koncerter. Det skal lyde live, og den lyd lever Enjoy The Silence op til.
Læs mere på bandets hjemmeside: www.enjoythesilence.dk

Bandets Facebook-profil: www.facebook.com/depechemodetributeband
Vis kort
21 Okt Foredrag

Bolig for alle: Tilgodeser vores boliger særlige behov?

Mandag den 21. oktober 2024, 19:00-21:00.
Pris: Entré: 75 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kulturhuset Islands Brygge,
Islands Brygge 18, København S
Arrangementet vil fokusere på, hvordan vi kan skabe og indrette hjem, der imødekommer forskellige behov og gør hverdagen nemmere og bedre for alle - handicap eller ej. De fleste danskere tænker nok ikke over dørbredder, trapper, placering af stikkontakter og køkkenbordshøjden i det daglige. For andre er der tale om daglige udfordringer. Tilgængelighed i boligen handler om meget mere end blot fysisk adgang. Det handler om boliger, der er designet og indrettet med omtanke for alle, uanset deres fysiske formåen.

Arrangementet vil fokusere på, hvordan vi kan skabe og indrette hjem, der imødekommer forskellige behov og gør hverdagen nemmere og bedre for alle - handicap eller ej.

Aftenen vil derfor være fyldt med engagerende samtaler om, hvordan vi kan forbedre vores boliger for at gøre dem mere tilgængelige og inkluderende for alle. Vi taler om de konkrete udfordringer og løsninger, der kan gøre en forskel i hverdagen.

Du har som publikum naturligvis mulighed for at deltage aktivt i debatten og stille spørgsmål til panelet. Uanset om du har særlige behov, er pårørende til en, der har, eller blot er nysgerrig på at lære mere om tilgængelighed i boligen, vil denne aften give dig værdifuld viden, konkrete idéer og inspiration til at skabe bedre boliger for alle
Vis kort
21 Okt Baby/barsel

Babyrytmik ca. 3-9 mdr

Mandag den 21. oktober 2024, kl. 14-14.45.
Pris: Entré: 60 kr Køb/bestil billet
Kulturhuset Islands Brygge,
Islands Brygge 18, København S
Nøgleordene er grin, glæde og god energi for os voksne, og for børnene bliver de tre primære sanser, som danner grundlag til al videreudvikling, stimuleret! På den lange bane giver det barnet en større kropsbevidsthed og herved livsglæde og velvære. Babyrytmikken for de små ledes af motorikvejleder Pernille Broberg Balle.

Du skal tage et tæppe med, som dit barn kan ligge på.
Har du eller dit barn de mindste symptomer skal I blive hjemme.

Se mere på https://pernilles-boerne-babyrytmik.dk
Vis kort
22 Okt Baby/barsel

Babyrytmik ca. 3-9 mdr

Tirsdag den 22. oktober 2024, kl. 10-10.45.
Pris: Entré: 60 kr Køb/bestil billet
Kulturhuset Islands Brygge,
Islands Brygge 18, København S
Nøgleordene er grin, glæde og god energi for os voksne, og for børnene bliver de tre primære sanser, som danner grundlag til al videreudvikling, stimuleret! På den lange bane giver det barnet en større kropsbevidsthed og herved livsglæde og velvære. Babyrytmikken for de små ledes af motorikvejleder Pernille Broberg Balle.

Du skal tage et tæppe med, som dit barn kan ligge på.
Har du eller dit barn de mindste symptomer skal I blive hjemme.

Se mere på https://pernilles-boerne-babyrytmik.dk
Vis kort
22 Okt Show/stand up

Quiznight in English

Tirsdag den 22. oktober 2024, kl. 19-21.
Pris: Entré: 30 kr Køb/bestil billet
Kulturhuset Islands Brygge,
Islands Brygge 18, København S
Do you enjoy solving puzzles and great nights out with your buddies? Bring your friends and participate in an awesome evening of quizzing! Sign up a team of 2-5 people - if you don't have a team, don't hesitate to join anyway and we will match you up with the others!
This time around, expect some questions to be Halloween-themed ;)

The event will be in English, on the beautiful Islands Brygge sea-side. The quiz starts at 19:00, but you are welcome to come from 18:00 if you want to buy some dinner there.
Price for the quiz is 30 kr per person. You'll be able to buy drinks at the bar. See you there!
Vis kort
24 Okt Jazz

Knudsen/Bremer/Ewert - Bushbabeis

Torsdag den 24. oktober 2024, kl. 20-22.
Pris: Entré: 125 + gebyr / 140 I dør Køb/bestil billet
Kulturhuset Islands Brygge,
Islands Brygge 18, København S
Denne nye trio blander elementer fra afrobeat, cumbia og highlife med melodier, der trækker tråde til musikernes nordiske baggrund, hvor reminiscenser af folkeviser, hymner og ballader kan høres. Med legende lethed og dødsens alvor skaber de rytmer og lyd, der både er jordbunden og afklaret, men også energisk og dansabel.

Musikken er skrevet af Niclas på en rejse til Zanzibar, hvor mødet med varmen, naturen og ikke mindst menneskene, inspirerede ham til at skrive ny musik, der formidler den skønhed, åbenhed og ikke mindst det nærvær, han oplevede.

Niclas er kendt for i flere årtier at have søgt efter nye måder at spille improviseret musik på i bands som eksempelvis Ibrahim Electric og Kalaha og arbejder i denne trio med et mere meditativt og roligt udtryk. Jonathan har med duoen Bremer/McCoy fornyet den nordiske jazz og tilfører denne trio sit klare og stærke bas spil. Felix er kendt fra Tabloid og Alex Vargas og sørger med sit virtuose trommespil for, at musikken hele tiden er spændstig og levende.

Niclas Knudsen: Guitar

Jonathan Bremer: Bas

Felix Ewert: Trommer
Vis kort

Bo evers

Fredag den 25. oktober 2024, kl. 20.30-22.30.
Pris: Entré: 150 kr Køb/bestil billet
Kulturhuset Islands Brygge,
Islands Brygge 18, København S
Er en moderne visesanger der er kendt for sit umiddelbare sprog, sin nasale stemme, sit ekvilibristiske fingerspil og sine ærlige tekster. Han har siden sit gennembrud med den platinsælgende single "Fred" været på konstant turne rundt i landet. Bo Evers er aktuel med det nye album "Liv", som består af en samling numre der belyser livet fra forskellige vinkler i den vanlige, tragikomiske og poetiske stil, der er blevet Bo Evers adelsmærke. Sangene på albummet kommer vidt omkring, og der lægges ikke fingre imellem, når der bl.a. bydes på: En selverklæret fissekarls hyldestsang til sig selv, et spædbarns taknemmelighedserklæring til sin mor, en junkies bekendelser til et AA-møde, en bly viols udfordringer ved at have et dragende blik, en tvivlsom chefs opsang til sine kollegaer, en ombejlet piges samtykkesang og meget mere. Lyden på albummet er original, organisk, akustisk og indspillet og indsunget af det tighte, faste liveband samtidigt i studiet, hvilket har bidraget til lyden af varme og ja... liv.

Nostalgikere vil høre soniske ekkoer af både CV Jørgensens 70'er plader og Paul Simons worldsound - men i bund og grund er lyden helt deres egen.

"Som både musiker og biolog har jeg i hele mit liv forsøgt at finde ud af hvad livet er. Med mit nye album er jeg kommet lidt tættere på et svar"
Siden mit forrige album, har mit eget liv fået så mange flere facetter. Det skyldes en kombination af, at jeg har fået sex, er blevet far og at verdens alvor er rykket tættere på med krig, corona og katastrofer. Derfor kredser mit nye albums sange om livet - på godt og ondt. Og fra flest mulige vinkler. Det handler om at føle sig som en verdensmand, at være en bly viol med et glimt i øjet, at være for langt ude, at se verden fra et barns perspektiv og alt muligt andet der hører til et levet liv" udtaler Bo Evers.

Hans kompositioner begår sig i alt fra platinsælgende radio-single-formater over virtuose gypsyswingende bandkonstellationer til solo-optrædende med akustisk guitar. I det seneste band eksperimenteres med alt imellem svævende, visionær minimalisme til stram realisme.

Til koncerterne kombineres den legesyge musik og tekst, og det hele blomstrer op i en højere enhed, der sætter gang i både danseben, lattermuskler og tårekanaler, når drengenes musikalske nærvær strømmer fra instrumenterne og helt ned til de bagerste rækker. Koncerterne er altid en stor publikumssucces og anmeldere har bl.a. beskrevet dem som: "En oplevelse ud over det sædvanlige!", "med eminente Evers-tekster" og "en aften der går op i en højere enhed, hvor det hele smittede af fra scenen".

Bo Evers unikke sprogbrug, hans originale videoer og især hans liveoptrædener, har betydet at han har oplevet en støt voksende fanskare over hele landet - som sågar tæller Danmarks statsminister:

"Jeg er stor fan. Vi kan lige så godt få det på plads med det samme. Jeg kan godt li' den lidt mærkelige kombination af noget meget enkelt og så i virkeligheden det helt modsatte". Mette

Frederiksen, Statsminister
Vis kort
26 Okt Undervisning

Jungletrommer

Lørdag den 26. oktober 2024, kl. 10-11.
Pris: Entré: 40 kr Køb/bestil billet
Kulturhuset Islands Brygge,
Islands Brygge 18, København S
Alle får dansebælter på, og så danser og synger vi til trommerytmerne. Vi illustrerer små historier fra Afrika på forskellige måder, fejrer jorden, tager på safari med sang og dans! Vi spiller på rytmeinstrumenter og trommer. Vi klapper, tramper, hopper, skriger og har det sjovt!
Vis kort
Download denne liste som pdf