Ikast-Brande | Herning | Skive | Holstebro | Struer | Lemvig Kommuner

Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Søg i udvalgte kommuner

Viser 67 events fra/efter 5. mar. 2024

16 Jun Ekskursion

Vandretur i brunkulslejer

Søndag den 16. juni 2024, kl. 10:00.
Pris: Entré: 80 kr
Søby Brunkulsmuseum, Brunkulsvej 29, Herning
Start på museet med kaffe/kage og rundvisning. Derefter i bil til Elmers Hus, hvor vi går mod syd; 3,0 km kuperet. Bagefter er det muligt at gå andre ture. Pris inklusive entré, guide og kaffe. Tilmelding!
Vis kort

MEDvandring

Torsdag den 20. juni 2024, kl. 19-21.
Isenvad Kirke, Bygaden 12, Isenvad, Ikast
Kom med på en stemningsfuld vandring i tid og tanker. Vi går en tur i smuk natur på ca. 5-6 km., hvor der indledes med bøn i bevægelse og ord til refleksion på vandringen. Efter turen nyder vi vores egen medbragte kaffe/drik, tag evt. selv en stol eller tæppe med. Turen arrangeres i samarbejde med Isenvad/Bording kirke og pilgrimsvandringen ledes af Sognepræst Sophia K. Fischer-Poulsen. Det koster ikke noget at deltage. Mødested opdateres her på siden
Vis kort

Sup To The Beach 2024

Søndag den 23. juni 2024, kl. 08-17.
Pris: Entré: 100 kr Køb/bestil billet
Kvickly Holstebro, Brogårdsvej 6, Holstebro
Tag med på den skønneste SUP tur ud mod havet via storåren i forbindelse med fejring af Holstebros 750års jubilæum d. 23 juni 2024. Om SUP to the Beach

Er du klar på en enestående unik sommeroplevelse (som måske også kan prales lidt med)? Så er denne udfordring, vi tilbyder, helt klart noget for dig.

Holstebro Surf Klub afholder SUP to the Beach d. 23 juni for alle, der hungrer efter en udfordrende, men også rolig og utrolig smuk tur i vores danske natur. Turen er delt op i 3 distancer, så palletten er for alle vandhunde.

Der er afgang fra Kvickly parkeringsplads i Holstebro og ud til Thorsminde (alt efter distancevalg). Hjemturen er under eget ansvar.

https://holstebrosurfklub.dk/sup-to-the-beach
Vis kort
21 Sep Cykeltur

Herningløbet 2024

Lørdag den 21. september 2024, kl. 13:00.
Pris: Entré: 125 kr til 175 kr
Tjørring Idrætsforening, Gilmosevej 18, Herning
25 års Jubilæumsløb. Tjørring Cykel Motion TCM byder hermed velkommen til 25. udgave af Herningløbet. Løbet markerer sig som årets sidste motionscykelløb i det midtjyske område. Der er tale om 4 ruter, hvor alle kan være med. 3 ruter afvikles på asfalt og 1 rute er en Gravel-rute til cykler, som både kan køre på grusveje og asfaltveje.

Se mere på WWW.herningloebet.dk
Vis kort
29 Okt Hestesport

Tirsdagstrav

Tirsdag den 29. oktober 2024, kl. 16-19.
Pris: Entré: 329-395 kr Køb/bestil billet
BioCirc Arena - Skive Trav, Flyvej 2, Skive
Vis kort
19 Nov For børn

Mikkel Beha

Tirsdag den 19. november 2024, kl. 19.
MCH Herning Kongrescenter, Østergade 37, Herning
Tirsdag 19. november 2024 kl. 19.00. Mikkel Beha gæster Herning med fængende foredrag om klodens udvikling. Tv-vært og globetrotter Mikkel Beha har rejst mere end de fleste. Hans livslange række af rejser begyndte, da hans far, Troels Kløvedal, og hans hippievenner drog ud i verden med træskibet Nordkaperen i 1960'erne.

Siden barndommen er Mikkel Beha og hans egen familie kommet vidt omkring - fra Polynesiens øde egne over Svalbard og isbjergene til dybt ind i Borneos truede regnskove.

I det helt nye fascinerende foredrag 'Fortællinger fra en verden i forandring' kan du komme med Mikkel Beha ud på hele hans livsrejse. Det foregår i MCH Herning Kongrescenter 23. november 2022. For at give publikum en fornemmelse af at være med på rejsen medbringer Mikkel Beha en skattekiste af billeder, film og lydklip, der aldrig før har været vist. Optagelserne stammer fra både Troels Kløvedals rejser og familiens egne togter.

Optagelserne tager dig tæt på Indonesiens vilde dyreliv, storbyens slum, isolerede stammefolk og med ud på dybt vand, hvor bølgerne går højt. Du kommer med både under og over overfladen på vores smukke, men også hårdt prøvede planet.

Jordkloden forandrer sig
Mikkel Beha har på sine mange rejser set med egne øjne, at kloden er under forandring. Bare i hans levetid er jordens indbyggertal fordoblet, og klimaforandringerne er slået meget hurtigere og voldsommere igennem, end nogen havde turdet forudse. Han har set, hvordan nogle af de farvestrålende koralrev, han dykkede ved som barn, nu ligger golde og øde hen. Han har oplevet, hvordan regnskovene fældes, stormene bliver voldsommere, og at næsten halvdelen af isen i Arktis er forsvundet i hans levetid. Men for Mikkel Beha er det vigtigt ikke at opgive håbet og troen på, at vi nok skal lykkes med at aflevere vores vidunderlige verden i nogenlunde stand til de kommende generationer.

Kom med på Mikkel Behas medrivende rejse ud i vores smukke verden, når han gæster MCH Herning Kongrescenter.

ARRANGØR: TIKKO

Se restauranter og caféer. Kontakt: mch@mch.dk / +45 99 26 99 26
Vis kort
19 Nov Foredrag

Fortællinger fra en verden i forandring

Tirsdag den 19. november 2024, kl. 19-21.
Pris: Entré: 359 kr Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
MCH Herning Kongrescenter, Østergade 37, Herning
Foredrag med Mikkel Beha. Tag med Mikkel Beha på en spændende, underholdende og ikke mindst tankevækkende rejse ud i den ekstreme og smukke nordiske natur!

Mikkel Beha har med sine mange foredrag vakt rejseglæde og eventyrlyst hos tusindvis af danskere. I 2019 og 2020 kan du helt eksklusivt opleve Mikkel med et helt nyt foredrag om familiens nye køligere eventyr mod nord
Vis kort
Download denne liste som pdf