Ikast-Brande | Herning | Skive | Holstebro | Struer | Lemvig Kommuner

Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Søg i udvalgte kommuner
KONTRAST

KONTRAST

Bethaniagade 3A
7400 Herning
Hjemmeside

Kontrast er en forening og en nonprofitorganisation, som bestyrer ungdomshuset i Herning. Her skaber unge de subkulturelle tilbud, de ønsker for sig selv og andre i byen. Vores formål er at fremme unges kreative, innovative samt sociale færdigheder, med udgangspunkt i spændende aktiviteter og et forpligtende fællesskab. Samtidig vil vi udfolde den gængse herninggensers horisont, i det vores miljø og tilbud vil være alternative i forhold til andre kulturelle tilbud i Herning. Vi ønsker at styrke unges egne evner og lyst, til at deltage aktivt og engageret i kulturlivet. Med vores aktiviteter og faciliteter, tilbyder vi unge i Herning kommune alsidige udfoldelsesmuligheder i deres fritid, i form af musik, kunst og andre subkulturelle tilbud. Kontrast er bygget op på disse kærneværdier: - Ingen vold. - Ingen stoffer. - Ingen racisme. - Politisk neutralitet. - Frihed under ansvar. - Ingen diskrimination



Viser 3 events fra/efter 22. maj 2024

31 Maj Jazz

Vingborg/Valencia // Kontrast (Scene 7)

Fredag den 31. maj 2024, kl. 20.
Pris: Entré: Standard 100 kr Køb/bestil billet
Arrangør: KONTRAST.
Scene7, Nørregade 7B, Herning
Med et fremragende debutalbum har Vingborg/Valencia markeret sig som et stærkt navn på den danske jazzscene. De er et band, der både tør og vil, og ud af det kommer på samme tid dramatisk og eftertænksom jazz.
Vis kort
6 Sep Rock/Pop

The Arcane Order + Bloodsoil // Kontrast (Scene 7)

Fredag den 6. september 2024, kl. 20.
Pris: Entré: Standard 120 kr Køb/bestil billet
Arrangør: KONTRAST.
Scene7, Nørregade 7B, Herning
The Arcane Order er en konstellation af prominente danske musikere, der hver især har sat dybe fodspor på den internationale metalscene i over 20 år. Bloodsoil, dannet i Herning i 2023, er en beskeden, men kraftfuld tilføjelse til dødsmetalscenen.
Vis kort

Johnson // Kontrast Herning

Fredag den 4. oktober 2024, kl. 20.
Pris: Entré: Standard 200 kr Køb/bestil billet
Arrangør: KONTRAST.
Scene7, Nørregade 7B, Herning
Fredag d. 4 oktober 2024 byder Kontrast på en banger bawler aften med selveste Johnson. En af landets mest legendariske hip-hop stjerner, Danmarks Originale Bigtime Bawler Marc Johnson, har på ny lyst til at "Kig Forbi" de danske scener.
Vis kort
Download denne liste som pdf